Price List Altcoin

GSC Havacılık

GSC Havacılık


Herkese merhaba, blogum ICO okurları. Kripto para birimi projesi hakkında biraz bilgi açıklayacağım, Bu, en yüksek uçuculuğuyla karakterize edilen kripto para birimi dünyasında en alakalı olanıdır. Kripto-para birimleri tarafından verimli, yüksek kaliteli ve karlı ticaret için tüm araçların toplanacağı bir proje aramaya karar verdim. Ve bu GSC HAVACILIK projesi.
Hemen hemen her sektörde giderek artan şekilde akıllı ve bağlantılı ürünler üretmek için, üreticilerin ve tedarikçilerin büyük ve karmaşık ekosistemleri ortaya çıkmaktadır. Bu doğal olarak tedarik zinciri yönetimine geleneksel yaklaşımlarımızı etkiler. Günümüzde tipik bir uçak üreticisi, modern bir uçak için gereken teknolojileri, uygulamaları, platformları ve hizmetleri üretmek için binlerce tedarikçi ve çeşitli sektörlerdeki farklı ortaklarla çalışabilir.
Bu, uçuş güvenliğiyle ilgilenmek isteyen kişilerin birliğidir. Yani, yakın gelecekte (yaklaşık bir yıl sonra) kesinlikle risk almadan uzun hava uçuşları yapabileceğimizi varsayarlar. Ayrıca, yardım edemiyorum ama sadece hava taşımacılığına odaklanmak için, GSC Havacılık projesinin temsilcilerinin niyetinde olmadığını unutmayın. Fikirleri bu ulaştırma türüne sokuldukça, otomotiv sahasının ve demiryolu taşımacılığının sorunlarıyla ilgileneceklerdir.
GSC Havacılık platformunun hem müşteriler hem de üretici için tasarlandığını belirtmek gerekir. Hava seyrüsefer sektörünün hızla gelişmesine rağmen, bu süreci devam ettiren anlar hala var. Özellikle, uçaklar için parçaların ve parçaların seçimi ve teslimatına yaklaşımdan bahsederdim. Şu anda, sağlam bir bütçeye sahip sadece büyük şirketler, kanıtlanmış bir tedarikçi yönünde bir seçim yapabilir. Tedarikçinin saygınlığına rağmen, edinilen parçayı hala test ediyor ve onaylıyorlar. Ancak, herkesin böyle bir fırsatı yoktur.
GSC Havacılık projesi, yenilikçi çözümlerinden dolayı bu sürecin maliyetini kolaylaştırmak ve azaltmak için tasarlanmıştır. Böyle bir çözüm, engelleme teknolojisinin tanıtımı olacaktır. Bu, parçaların ve parçaların, lojistiğin daha iyi izlenmesine katkıda bulunacaktır. Her parça, imalat, montaj, modernizasyon ve tamir tarihi ile son kullanım süresi hakkında bilgi içerecek olan kayıt defterine girilecektir. Tüm bu veriler sürekli olarak izlenir ve dönemlerden birine bir tarih yaklaşımı durumunda bir uyarı oluşur. Bu yüzden küçük bir ayrıntı dikkat edilmeden bırakılmayacaktır. Her şeyden önce güvenlik.
Bizim için ne değişecek, yani hava taşımacılığını kullananlar? Burada iyileştirmeler daha da büyüktür.
Daha önce ismiyle hava uçuşları sağlayan bir şirket bulmuş olsaydık, şimdi faaliyetlerini tam olarak incelemek mümkün olacak. Hiçbir gizli bilgi ve onların yerine aldatma — her şey şeffaftır. GSC Aviation’ın yaratıcıları, size yakın bir hava taşıyıcısını hızla bulabilecek özel bir modül kullanmamızı sağlıyor.
Daha önce bir hava taşıyıcısı seçtiyseniz, şimdi havayolu daha fazla müşteri çekmekle ilgilenecektir. Rekabet büyüyor, bu da hava taşımacılığı kullanıcılarının gereksinimleri artıyor demektir. Yolcuların yüksek kaliteli taşımacılığına ilgi duyan her kendine saygılı havayolu, bir kimlik kartı edinecektir. Bu kartlar, ilgilenen müşterilerin her birinin erişebileceği özel bir hücrede depolanacaktır.
Her müşteri, taşıyıcı ve diğer taşıyıcılarla işbirliği hakkında bilgi alacak. Bu bize ne veriyor? Bu, bir taşıyıcıyı aramaya zaman kazandırmamıza ve uçuş işlemini daha ucuz hale getirmemize olanak sağlayacaktır. Hava taşıyıcıları için yeni bir sistemin tanıtımı 2019'da gerçekleştirilecek. Bu, birçok testten önce gerçekleşecek. GSC Havacılık’ın ana hedefi, hava taşımacılığı, teslimatı ve bakımı için bileşenlerin yaratıcısı ile etkileşim süreçlerini basitleştirmektir. Bunun için servis personeline yardımcı olmak için güçlü teknik araçlar oluşturulmuştur.
Seyahat için hiç havayolu kullanmadım. Korkuyu saklayamayacağım, fakat GSC Havacılık planlarını okuduğumda, kararlarını kullanacağım, çünkü uygulama çok uzak değil.
Neden böyle bir karar verdim? Bu, GSC Havacılık temsilcilerinin hareketi havaya karşı güvence altına almasından kaynaklanmaktadır. Bu, parçaların kaliteli tedarik edilmesi, işletilmesi ve durumlarının izlenmesi ile sağlanacaktır. Ayrıca, nakliye maliyetlerindeki azalmayı dikkate almanız mümkün değildir. Hava yolculuğundaki yenilikler, uzun zamandır beklediğim şey.
Son olarak, söyleyebileceğim şey bu şirketin muazzam potansiyeli. Çok yönlü ICO çok çarpıcı. Bu, ICO dünyasına girmek için harika bir açık yol.
Topluluğumuzu nasıl geliştireceğini biliyorsan.
Bu dünyada hakkımızda bilgi yaymayı biliyorsanız.
Diğer iyileştirmeler için herhangi bir fikriniz varsa, bu
bizim her şeye katılırsa bir ayrıcalıktır .
Daha Fazla Bilgi GSC HAVACILIK Linkini Ziyaret Edin:
Username: gebitkjteam
Eth : 0xC15Eb4bFf8e038db8Fdf3724129EfFAC3aA010D0
Telegram: @gebibramantyo

SHARE

Gebi Ilham Bramantyo

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 komentar:

Posting Komentar