Price List Altcoin

HPQ is commodity-to-back token met een terugkoop- en terugkoopgarantie.





















Wat is HPQ?
HPQ = Quartz met hoge zuiverheid = High Purity Silica = High Purity Silicon Dioxide (SiO2)
Kwarts, ook bekend als siliciumdioxide of silica, SiO2, is een van de meest voorkomende mineralen op aarde en komt voor in veel verschillende geologische omstandigheden. Het is het best bekend voor zijn gebruik in de glasindustrie, maar heeft ook toepassingen in verschillende industrieën die verschillende niveaus van SiO2-gehalte vereisen. Het is een noodzakelijk element voor de productie van elke moderne gadget - bijvoorbeeld mobiele telefoons.
HPQ is meestal een wit poeder. Het kan worden gedefinieerd als met een SiO2-gehalte van ten minste 99,995%. De nadruk ligt echter altijd op het niet-SiO2-gehalte van het kwarts.
HPQ is onderverdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van de onzuiverheden in het kwarts. 5N heeft een zuiverheid van 'five nines' - 99.999%. dwz bevat 10 delen per miljoen (ppm) onzuiverheden (0,001%), 6N is zes negens - 99,9999%. dwz bevat 1 deel per miljoen (ppm) aan onzuiverheden (0,0001%). Het verontreinigingsniveau is zeer kritisch voor hightechindustrieën. Voor kopers is zelfs tien ppm zuiverheidsverschil van belang. Dat is de reden waarom 99.998% veel duurder is dan 99.997%. Hogere zuiverheid betekent minder onzuiverheden van kritische onzuiverheden zoals P, B, Li, Al, etc.
HPQ is het basismateriaal voor de elektronische, optische, verlichtings- en zonne-energie (PV) -industrie. Het wordt gebruikt in zonne-elementen, halfgeleiders, optische vezels, lenzen, smeltkroezen, telecommunicatie, enz.
Waarom investeren in HPQ?
Investeer in een echte industrie
Een echt industrieel project dat u kunt bezoeken in Ho Chi Minh City, en een echt product dat u kunt aanraken.
Stabiele en gegarandeerde retourneringsgarantie
en mogelijkheid om tokens in te wisselen voor producten. Terugkoopprijzen zijn vooraf gedefinieerd in USD. Productprijzen voor zeer zuiver kwarts zijn ook erg stabiel. U hoeft zich geen zorgen te maken over de volatiliteit van cryptocurrencies - we beloven u een rendement in USD-termen.
Klaar om te beginnen
Alles is klaar om te starten - technologie, team, verkoop, industriepark, financieel model en gedetailleerde plannen. We hebben met verschillende kopers Letters of Intent ondertekend, dus we verwachten omzet vanaf de eerste dag van de productie.
Transparantie
U kunt op elk moment onze kantoor- en projectsite bezoeken. Daarnaast zullen we onze beleggers informeren over onze vorderingen via onze website en sociale media.
Unieke en opwindende technologie
Onze technologie is een nieuwe benadering om zeer zuiver en ultrazuiver kwarts te produceren. Oorspronkelijk ontwikkeld voor een universitair onderzoeksproject in Moskou meer dan tien jaar geleden, hebben we deze technologie de afgelopen jaren grondig getest en zijn we erg enthousiast over de resultaten.
Sterk team
We hebben een zeer ervaren team om dit project succesvol te maken en een van de leidende internationale bedrijven in de branche te worden.
Wat betekent 'gegarandeerd rendement voor beleggers'?
We zijn een echt industrieel project, dus we garanderen in principe 2 belangrijke dingen:
Terugkopen.
Dat betekent dat we een gepland terugkoopprogramma hebben met vooraf bepaalde prijzen.
De terugkoopprijs is afhankelijk van wanneer u de tokens aan ons verkoopt en is maximaal USD4.00 (met prijzen voor tokenverkoop vanaf minder dan USD2 voor groothandelaren en vroege investeerders).
Terugkopen is de gemakkelijkste manier om winst te maken.
Verlossing.
Omdat elk HPQ-token wordt ondersteund door een commodity - High Purity Quartz - kunt u de tokens voor een fysiek product inwisselen. Of verkoop tokens aan een strategische koper of productgebruiker.
Op deze manier kunt u hogere winst behalen, maar het vereist natuurlijk meer acties.
Dit zijn onze 2 garanties volgens T & C.
Omdat het bedrijfsmodel heel begrijpelijk is en het plan goed voorbereid en op stress is getest, kunnen we dergelijke beloftes doen.
Wat kunnen we nog meer bieden:
we kunnen ook aandelendeals bespreken met grote beleggers.
En kan ondertekende overeenkomst leveren indien nodig. Het kan face-to-face worden gedaan in HCMC, Vietnam of in elektronische vorm.
En natuurlijk zullen we onze fiche vermelden op beurzen om een ​​goede liquiditeit te bieden. We hebben enkele goede aanbiedingen, maar moeten eerst de ICO afmaken
Innovatieve groene technologie
Onze technologie is milieuvriendelijk. In plaats van de klassieke methode van kwartszuivering (waarbij de onzuiverheden worden weggehaald die veel schadelijk afval produceren), "nemen" we alleen puur quartz uit onbewerkt materiaal dat kwartszand van elke zuiverheid kan zijn. Reagentia worden opnieuw en opnieuw gebruikt in het productieproces. Ons unieke productieproces laat geen gevaarlijk afval achter.
Een industrie rijp voor verstoring
Er is beperkte concurrentie in de wereldwijde HPQ-industrie met twee dominante spelers, Unimin en The Quartz Corp, die meer dan 80% van de wereldwijde productie verwerken. Het heeft ons een paar jaar gekost om te testen, maar we hebben nu de technologie om deze industrie te verstoren en een echt uniek productieproces te creëren.
Grote rendementen met gegarandeerde exitopties
U kunt uw retouren plannen en een van de door ons aangeboden opties kiezen: inkoop tegen vooraf gedefinieerde prijzen, inwisselen voor actuele HPQ-producten of doorverkopen in de markt.
Inkoop en terugbetaling worden gegarandeerd door ons bedrijf.
U hoeft niet afhankelijk te zijn van de volatiliteit van cryptocurrencies omdat de terugkoopprijzen vooraf zijn gedefinieerd in USD. We verwachten tegen jaar 2 een omzet van meer dan USD 20 miljoen, dus we zullen meer dan voldoende cashflow genereren om u het beloofde rendement te bieden.
Structuur van ICO - HPQ token (ERC-20)
Pre-ICO (18 april - 8 mei 2018), minimum aantal van 100 (honderd) tokens:
Week 1 (18-24 april 2018) - USD2.00 + 15% bonusvrije tokens
Week 2 (25 april - 1 mei 2018 ) - USD2.00 + 10% bonusvrije tokens
Week 3 (mei 02-08, 2018) - USD2.00 + 7% bonusvrije tokens
ICO (9 mei - 8 juni 2018), welk bedrag ook is toegestaan:
Dag 1 (9 mei 2018) - USD2.00 (prijzen voor vroege vogels)
Dag 2-7 (10-15 mei, 2018) - USD 2.20
Dag 8-15 (16 mei - 23 mei 2018) - USD2.30
dagen 16-25 (24 mei - juni, 02, 2018) - USD2.40
dag 26+ (vanaf 3 juni 2018) - USD2,50
Minimumfinanciering van USD1,650,000 ( soft cap) om onze productielijn te starten. Om de productielijn van 500 TPA (ton per jaar) voor kwarts van IOTA-4 te beginnen - werkplaatsen, uitrusting, laboratoria, grondstoffen en reagentia, arbeid, andere directe kosten.
Bulk speciale bonus:
van 5000 tokens + 5% gratis tokens
Van 25.000 tokens + 10% gratis tokens
(wordt extra verzonden naar het bestelde bedrag)
Contactgegevens van het project:
Website: https://hpq.io
------------------------------------------------------------------------------------------
Username: gebitkjteam Bitcointalk Profile URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1138250;sa=summary Eth : 0xC15Eb4bFf8e038db8Fdf3724129EfFAC3aA010D0 Telegram: @gebibramantyo

SHARE

Gebi Ilham Bramantyo

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 komentar:

Posting Komentar