Price List Altcoin

ICO Dolandırıcılığı Tarih Oluyor..

Gelişen teknoloji, hayatımıza anlam katmaya devam ediyor. Özellikle hayatımıza giren Blokzinciri teknolojisi ile hayal olarak nitelenen pekçok projeyi karşımızda görebiliyoruz. Blokzinciri ile kripto paralarla tanıştık ama kripto para piyasasına göz attığımız zaman bitcoin ve yüzlerce hatta binlerce altcoin olduğunu ve her geçen gün bu altcoinlere yenilerinin eklendiğini görmekteyiz.
Yeni coinler piyasaya girmeden önce ICO süreci geçirir ve yatırım toplamaya çalışırlar. Bunların bir kısmı faydalı ICO’lar olmalarına rağmen, pekçoğu da dolandırıcı amaçlı olarak piyasaya sürülmektedir. Piyasaya çıkan her yeni ICO projesinin sahte olup olmadığını anlamamız her zaman kolay olmuyor. Güvenilir bir şekilde araştırma yapmadan yapılan her türlü yatırım, ciddi bir şekilde bizi zarara uğratabilir ve elimizdekilerin yok olup gitmesine neden olabilir. Bu yüzden mevcut ICO projelerinin çok iyi bir analiz edilip, sıkı şekilde takip edilmesi gerekmektedir.
Kripto para piyasasında, yeni çıkacak ICO projelerini denetleyecek platform ve kuruluşlar henüz tam anlamıyla olmadığı için, bu durum ICO ‘lar arasında dolandırıcılığın çok yaygın hale gelmesine sebep olmuştur. İşte tam da bu noktada, ICO’ların piyasaya çıkma arefesinde onları analiz edecek ve her türlü dolandırıcılığa karşın yatırımcıyı koruyan ve bilgi sahibi olmalarını sağlayan Vertex Platformu ile karşılaşmaktayız.


Vertex platformu, piyasaya yeni girecek olan herhangi bir ICO’nun, sıkı bir denetimden geçmesini sağlayarak, hem yatırımcılar hem de proje sahipleri için çift taraflı güven ortamı sağlamayı hedefleyen, dünyadaki ilk Blokzincir tabanlı ICO satış — yatırım platformudur.
Vertex platformu bünyesindeki profesyonel ekibiyle, ICO projelerini sıkı değerlendirmelerle platforma dahil edecek. Projeleri incelerken, uzman görüşleri, proje ekibinin yeterlilik durumu ve yatırımcıların mağdur olmasına sebep olacak problemlerin tesbitini sağlayarak, projenin başlangıcından sonuna kadar sağlıklı bir şekilde devam etmesini amaçlamaktadır.
Vertex tüm bunları nasıl sağlayacak konusuna gelirsek Vertex platformu, dolandırıcılık faaliyetlerinden korumak için çoklu güvenlik incelemesi oluşturmaktadır. Ayrıca sistem bununla da yetinmeyip analizler yaparak, başarı ihtimali düşük olan projeleri ayıklayıp, sistem dışında bırakarak yatırım güvenliğini sağlamaktadır.
Vertex Platformunun ICO’ları ilk kabulden önce hangi aşamalardan geçirdiğine bakacak olursak:
  • Vertex, öncelikli güvenlik incelemesi ile dolandırıcı projeler tespit edilir.
  • Sistem, analiz yaparak başarı ihtimali düşük projeleri en baştan eler.
  • Vertex’in deneyimli ekibinin yaptığı incelemeler ve ICO proje ekibinin daha önceki çalışmaları göz önünde tutularak, ICO puanlaması oluşturulur.
  • Vertex , belirlediği en güçlü projeleri en uygun fiyatlarla kullanıcılarına sunar ve güvenli şekilde yatırımcıya ulaşmasını sağlar. Bu şimdiye kadar örneği olmayan bir proje olmadığı için Kripto para piyasası için Devrim niteliğinde diyebiliriz.
Vertex platformu üzerinden yapılan tüm alım satım işlemleri VTEX token aracılığıyla yapılacak. Ayrıca Vertex tarafından listelenen ICO’ların VTEX’i bir satın alma seçeneği olarak projelerine eklemesi gerekecek. Bu doğrultuda VTEX’in tüm ekosistemin bel kemiği olacağı ve kullanıcılarla ICO’ları bir araya getirdiği düşünülürse, daha da değerleneceği söylenebilir.


Şimdi birazda Vertex platformunun ICO sürecinden bahsedelim. ICO süreci devam eden Vertex token simgesi VTEX olarak adlandırılmış ve toplam token sayısı 300 milyon adet VTEX olarak belirlenmiştir. Bu miktarın 180 milyon adeti ico satışlarında satılmak üzere ayrılmıştır. Proje, hedeflenen maximum token satışına ulaşamazsa, satılamayan tokenlerin ICO satışından sonra yakılacağı açıklamıştır. Şuanda mevcut olarak ico süreci devam etmektedir.
Vertex projesi, Softcap ile planlanan minimum yatırım hedefi $3,000,000 USD ve Hardcap ile planlanan Maximum satış hedefi ise $44,700,000 USD dir. Vertex (VTEX) token i satın alabilmek için min 50 USD yatırımla projeye dahil olabildiğimiz gibi maximum yatırım için de bir sınırlama getirilmemiştir.


Bence ICO dünyasına getireceği devrim niteliğindeki yenilik ve güvenlik çözümleri, yaşanan sorunlara ilaç gibi gelecek ve yatırımcıyı koruyan yapısıyla çok değerli bir platform haline gelecektir. Vertex’in hepimizin derdine çare olacağı kesin.
İyi günlerde görüşmek üzere..
Whitepaper:https://vertex.market/static/whitepaper/vertex_whitepaper.pdf
Username: gebitkjteam
Eth : 0xC15Eb4bFf8e038db8Fdf3724129EfFAC3aA010D0
Telegram: @gebibramantyo
SHARE

Gebi Ilham Bramantyo

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 komentar:

Posting Komentar